Arkadaşlar kısaca geçişten bahsedeyim. Türk telekom ile taahhütüm ayın 19'unda bitiyor. Ben de 12'sinde türknet'e telefondan başvuru yaptım. Başka operatörden geçiş yaptığım için herhangi bir kurulum olmayacağını, direk sinyal değişikliği olacağını ve bu sebeple de taahhütüm bitmeden işlemlerin gerçekleşeceğini söylediler. Fakat ıslak imzalı sözleşmeleri almak için kurye 15'inde yani geç geldi, ardından bu kurye bugün olmuş hala belgeleri sisteme girmemiş. Kuryeye sorduğumda bu akşam girerim demişti halbuki. Türknet'e geçişim gerçekleştiği vakit ise türk telekom sözleşmemi onlar bitireceklerini söylediler. Benim de manuel olarak iptal etmememi, aksi taktirde sürecin sekteye uğrayıp uzayacağını söylediler. 19 taahhütüm bitiyor dediğimse ise yapabilecek bir şeyimiz yok deniyor. Türknetin bu noktada yaptığı geri dönüş kuryeye aciliyetimizi bildirdiği. Devamında Türk telekomla görüştüm ve paketimin aylık taahhütsüz fiyatının 300 lira olduğunu öğrendim. Gelelim olayları anlattıktan sonra benim sorularıma;
Aktivasyon işlemlerim 19'una kadar tamamlanmadığı taktirde 300 lira direk faturama mı yansır yoksa kullandığım gün kadar mı yansır? Yani 300/30 x kullandığım gün gibi mi?
Sizce böyle bir durumda aklınıza gelen tavsiye edebileceğiniz bir işlem var mıdır? Okuyan, cevaplayan herkese teşekkür ederim.