Akbas adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Peki kazanç oranın nasl ? Net sana kalan nedir dostum.İade oranın nedir ? Kargo maliyetin ?
Ortalama kar marjı satılan ürüne göre çeşitlilik gösteriyor, bazen sadece yüzde 10-15 arası oluyor, bazen yüzde 300-400'leri bulabiliyor. Ama ortalama konuşacak olursam, genel kar marjı yüzde 25-40 arasında.
Iade oranları satılan ürüne gore degisiyor ama şu an için yuzde 1.5 oraninda.
kargo maliyetleri urunun agirligina gore degisiyor, ama genelde satis fiyatinin yuzde 10-15'i seviyesinde.

onuruska adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam kurutulmuş gıdalar üretimi yapıyoruz, ürünlerimiz kurutulmuş ejder meyvesinden, ananasına, mangosundan üzümüne her türlü ürünün kurusunu üretiyoruz. Bu ürünleri nasıl yurtdışına satabiliriz ?
Bence ABD ve Avrupadaki toptan tedarikcilerine ulasmaya calisin. Sadece bir ornek verecek olursam, Amerika'daki butun kuru kayısılar Türkiye'den geliyor. Sadece kendim 10-12 marka biliyorum, hepsi Turkiye'den geliyor.

SAMATO adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
allah daha çok kazandırsın hepimiz için hayırlısı nasip olsun hocam 180 günde 700 bin tl konunuzu bekliyom
gönül ister ki dropshipe gireyim paypal yok yurt dışındaki imkanlar burada mevcut değil
Teşekkür ederim hocam linçlerin arasındaki güzel temennileriniz için

PastaMalzeme adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bunlar afaki muhabbetler, koyarım amazona 10 liralık malı 1 liradan 10 günde piyasanın anasını ağlatırım, koyarım buraya milyon dolarlık satış SS peki ne kazandım asıl olan o değil mi???
Bir ust mesajda maliyetleri ve kar marjlarini yazdim, oraya bakabilirsiniz.