18 ile 19 Temmuz arasında uzaylıların Dünya'ya geleceği söyleniyor. Ayrıntılı linki aşağıya bıraktım. Reddit'te birkaç saat içerisinde olay patladı ve büyümeye devam ediyor. Tabii bir pr çalışması olduğunu düşünenler de var. Ama eğer ki gerçekse, çok sağlam iddialar var. 45 - 1 saat araştırmadım. Çünkü üzerinde durulması ve çevirisinin iyi yapılması gereken cümleler içeriyor. Duyduklarımı ve gördüklerimi aktarıyorum. Zaten kaynağı aşağıya bıraktım. Ayrıca olayların başlangıcının yeni olmadığı bilinmeli. 2013 yılından itibaren üzerinde durulan bir konu.
1- Uzaylılar tarafından kaçırılan bir adamın söylediklerine göre
İngilizceyi anlamakta zorluk çekiyorlar. Yüksek sesle ve yavaş konuşulmasını istiyorlar. Gözleri filmlerdeki gibi büyük değil. İnsan gibi ten renkleri var ve hmm gibi sesler çıkarıp duruyorlar.
2- İddialara göre zarar vermek için değil; araştırmak, keşfetmek, selam vermek için geliyorlarmış ve dini inanışlarımız ile kültürümüzü çok ilgi çekici buluyorlarmış.
3- 18 Temmuz'da Ortadoğu saati ile günün başlamasından, pasifik saati ile bitişine kadar dünya genelinde kendilerini göstereceklermiş. Özellikle Batı Afrika tarafında duracakları söyleniyor.
4- İnsanların onlardan korkacağını düşündükleri için planlı ve temkinli hareket edecekleri söyleniyor.
Araştırmak isteyenler için olayın kaynağı:
https://www.reddit.com/r/Throawaylie...ces_and_links/
Alıntıdır konu hakkında görüşleriniz neler