Sizden değil konuyu açan kişiden bahsediyorum. Ticaret hocam bu hızlısı makbuldür. Size soruyorum acil bir hesap ihtiyacınız var ve birinden sağlamak zorundasınız. Aklınızda 2 hesap almak var. 2 kişiye hesapları için yazıyorsunuz birisi konuşma esnasında 1 saat cevap vermiyor. Bu 1 saatlik süreçte diğer kişi samimi ve hızlı davranarak 3 hesap satıyor. Şimdi burada ben engel yemeyi hak edecek ne yaptım. Kendisi dönüş yaptığımda özür dileyerek hesap sağladığımı söyledim ve engellendim. Ardından hakkımda abartarak konu açtı. Ben banka hesap bilgisi vs. de istemedim x fiyat olur dedi bende bir dakika sonra cevap vererek y fiyat olmaz mı diye dönüş yaptım. Kendisinin tamamdır hocam y fiyat olur demesi 1 saat 20 dakika sonra. Şimdi burada benim suçum var mı hocam sizde?
Biliyorum hocam o yüzden ekledim bende benle alakalı bir durum yok diye

olabilir dedikleriniz hocam iban istemediyseniz sizlik bir durum yok o konuya istinaden yazdım. Mesela benim en az 300 tane boş mesajım vardır 150 kişide iban istemiş ve geri dönüş sağlamamıştır

işiniz acele ise dönüs sağlanmadi ise veya iban vermedi ise tabi ki istediğiniz kişiyle ticaret yapabilirsiniz