Bugün Github'da dolaşırken bir projeye denk geldim. Proje lisans bilgilerine göz gezdirirken daha önce hiç denk gelmediğim çok garip bir lisans türüne denk geldim ve çok hoşuma gitti, bilmeyenler vardır diye sizlerle paylaşmak istedim: WTFPL (WTF Public License - Do What The Fuck You Want To Public License).

Türkçe'ye Ne Halt Edersen Et Kamu Lisansı olarak çevrilen bu lisans aslında çok basit ve özgürlükçü, size her türlü izni veriyor. Zaten adından da anlaşılacağı üzere bu lisansa sahip ürünleri ne halt ederseniz edebiliyorsunuz. Kopyalayın, değiştirin, kendi adınızla yeni bir ürün ortaya çıkarın. Ortaya çıkan ürünü isterseniz ticari olarak pazarlayın, isterseniz diğer lisans türlerini uygulayın. Adı üstünde "ne halt edersen et"

Lisans metniyse şöyle:
NE HALT EDERSEN ET KAMU LİSANSI
Sürüm 2, Aralık 2004
Telif Hakkı (C) 2004 Sam Hocevar <sam@hocevar.net>
Herkes bu lisans belgesini kopyalama ve dağıtma hakkına sahiptir ve ayrıca ismi de değiştirilerek değiştirilmesine izin verilmektedir.
NE HALT EDERSEN ET KAMU LİSANSI KOPYALAMA, DAĞITMA VE DEĞİŞTİRME İÇİN ŞART VE KOŞULLAR
0. Sadece, NE HALT EDERSEN ET.
Orijinal metin:
DO WHAT THE FUCK YOU WANT TO PUBLIC LICENSE
Version 2, December 2004
Copyright (C) 2004 Sam Hocevar <sam@hocevar.net>
Everyone is permitted to copy and distribute verbatim or modified copies of this license document, and changing it is allowed as long as the name is changed.
DO WHAT THE FUCK YOU WANT TO PUBLIC LICENSE TERMS AND CONDITIONS FOR COPYING, DISTRIBUTION AND MODIFICATION
0. You just DO WHAT THE FUCK YOU WANT TO.
Lisansın resmî web sitesi: http://www.wtfpl.net/