yalancılıkla ve bilgisizlikle itham edildim. Üslubunuz ortada. Ek olarak umarım doğru yolu bulursunuz. Gün gelir eğitimlere başlayacağım zaman size özellikle mesaj atacağım, size ücretsiz bir eğitim vermeyi düşünüyorum.
Yav arkadaşım, yalancılıkla itham ettiğim nokta = beni bilgisizlikle suçluyorsun sana her şeyi göstermeme rağmen kör oluyorsun. bilgisizlik ile itham ettim evet çünkü bilgisizsin. Ya da öyle gözüküyor. Ben de sana diyorum göster tekniğin çalışmadığı bir yeri. Veya savunduğunuz şeyleri kanıtlar niteliğinde hiçbir şey paylaşmadınız ancak laf yetiştiridniz ve hala bana eğitim vericem diyorsunuz. 3K+ öğrencim var teknik analizde.Yani azıcık mesaj yazmadan önce oturun düşünün. Bilgisiz dediiniz kanıtla dediniz her şeyi kanıtladım ve siz hiçöbir şey yapmadınız sadece senden bilgiliyim dediniz. Yani azıcık oturup düşünün. Kendi yaptığjnızın ne kadar yanlış olduğunu göreceksiniz zaten. Düşünmeye davet ediyorum sizi. Utanbmadan kalkıp eğiticem diyorsunuz. Ben bilgiye açım. Ama sizden gelen bilgi yanlış olacğaı için sizin eğitiminize ihtiyacım yok. Yani attığım grafikler ortada demek ki okumamış incelememişsiniz bile. Bu yüzden böyle bir ülkeyiz. Hiçbirimiz bir şey okumuyoruz incelemiyoruz. Neyse umarım başarılı olursunuz. Hepimize bo lkazançlar. İnsanı sinir krizine sokuyorsunuz yapacak bir şey yok. Bu konuda insanları kandıran dolandıran birçok insan var. Profilinize şahsınıza bir şey demiyorum. Ama onlar gibi her şeyi reddedip uydurma tarftarı konuşuyrosunuz. Böyle durumları gruplarımızda da çok gördük. Lütfen öğrenin sonra gelin. Daha sonra oturalım seviyeli bir şekilde fikir tartışması yapalım. Dediğiniz her şeyi attım size hala konuşuyorsanız kendi verdiğinniz sözü bile iki dakika unutan ya da sözünü tutamayan bir insana dönüşeceksiniz.