yazık

neyse sen devam et TEKNİK ANALİZ koşturmaya. Tek hamlede yerle bir etsinler formasyonları. Neyse sana AUTOFIB ile başarılar

Ayrıca spotta da SL koyan da ne biliyim ya

Projesi ve geleceği parlak olan her kripto kendisini tekrar toplar. Onun için ağlamaya gerek olmadan köşeye ayırabildiğim paramla bana uygun olanları alıyorum. Kumar oynamıyorum, yatırım yapıyorum.
ATR Stop Loss mantığını bile bilmeden utanmada yazık diyebilecek kadar bilgisizsiniz. Son cümlenize katılıyorum. Projesi parlak, özellikle ekibi güçlü, sosyal medyaya önem veren. likenin bağlantıları temiz ve whitepaperlarındaki roadmap'lere uygun hareket eden tüm projeler eninde sonunda toparlayacaktır. Sorun şu siz yıllarca beklersiniz biz doğru yerde girip doğru yerde çıkarak sizin o beklediğiniz sürede paramızı daha farklı platformlarda değerlendiririz. Kumar değil bu iş zaten. Hisse için de aynısı geçerli. Yazdıklarınızı silmenizi tavsiye ediyorum .SPOT'ta SL koyan da ne bileyim demek = ben bu işten hiçbir şey anlamıyorum, demek ile aynı şeydir. Bilgisiz olduğunuz ortada. Teknik bilgim yok eyvallah deyip çekilmenizi beklerdim. Kalkıp yazık dediniz. O yüzden üslubum bu şekilde gelişti. İnsanları yanlış yönlendirmeyi bırakın lütfen. Şahsınıza bir şey demiyorum fikirlerinizi doğru bulmuyorum. Ve kanıtladım. Kanıtlarsam dinlicem dediniz ve umursamadınız. Kendi verdiğiniz sözü bile tutamadınız. Yatırım yapmak demek projesi iyi ise diye kesin ben aldığım zaman uçacak diye bir şey yok. Neyse bana otomatik fibo ile bol şans. Yalan konuşan birisi olduğunuz da ortada. Otomatik fibo yazmışım bir sürü indikatör yazıp kendi botumu yapmışım atmışım her yere. Elalemden hiçbir şeyden anlamayan biri gelip oto fibo ile başarılar diliyor. Başarılar bana. Sen de kullan attığım linkten kodları değiştirirsin ema9-28 kesişimi de var içinde faydalı olur belki.
daha fazla cevap vermiyorum yoksa iki tarafın tartışmasında kimin ne olduğu belli olmayacak. Hayatınızda hem size hem kendime başarılar dilerim. ve insanları tanımadan küçümsememenizi tavsiye ederim. Ders olsun