Arkadaşım üslubum güzel ynalışlık olduysa kusura kalma. Fakat yanlış yönlendirme yapıp hava atma peşindesin. Kanıtla dedin kanıtladık. Bilgime bilgi katacaksan attıklarıma cevap vermen gerkeir. Söylediğim şeyelere cevabın bile yok. Arkadaşım yanlış anlama ama boş yapıyorsun. Bizim botumuz balinanın işlemini de bilir. Matematiğinden zerre anlamadığınız ortada. Balinanın ne zaman gireceği de bellidir. Hadi diyelim bilemedik. Stop loss var. Hiçbir trader %90 zararda da olsam biliyorum ki kâr edicem demez. Bu akla mantığa matematiğe aykırıdır. Şimdi artık yalanlarla ve yanlış ithamlarla bana oto fibo vs demeyi bırakın ve gösterin. Bana kanıtla dediğiniz her şeyi kanıtladım. Botumu da indikatörlerimi de her şeyi de açık kaynak kodlu olarak paylaşıyorum her yerde. Auto Fib'i de ben yazdım bu arada
https://tr.tradingview.com/script/aOLAqChm/
Şakanın da bir zamanı var yeri var. Aylardır sizlerle uğraşmaktan bıktım. Ama inadım inat. Asla vazgeçmeyeceğim. Balina hacim vs diğer hacimleri öğrenebilmek için tahta okuyun balina hareketlerini takip edin ve twitter bot yazın yüksek takipçili hesapların tweetlerini analiz edin. Onu da github'umda paylaştım bulabilirsiniz

Hacim indikatörünün inceliklerini ve OBV indikatörünün inceliklerini bilirseniz o kurduğunuz cümleyi kurmazsınız. Bir tarafta senden bilgiliyim diyen bir taraf var öbür tarafta her şeyi kanıtı ile sunan bir taraf var. Standart bu işler böyle olur.
yazık

neyse sen devam et TEKNİK ANALİZ koşturmaya. Tek hamlede yerle bir etsinler formasyonları. Neyse sana AUTOFIB ile başarılar
Ayrıca spotta da SL koyan da ne biliyim ya
Projesi ve geleceği parlak olan her kripto kendisini tekrar toplar. Onun için ağlamaya gerek olmadan köşeye ayırabildiğim paramla bana uygun olanları alıyorum. Kumar oynamıyorum, yatırım yapıyorum.