üslubunuz hiç doğru değil. Lütfen saygılı olun. Büyük gruplarda yöneticilik yapıyorum kripto para konusunda ve emin olun sizin bilginize bilgi katacak düzeydeyim. Ek olarak burası bir kumar mecrası olmadığı için ben al sat işlerini çok yapmıyorum. Burası yatırım yedirir. Projesini araştırıp gelecek vadeden kripto birimlerini alıyorum. %90 zarar da etsem zaten sonrasında artıya geçeceğimi biliyorum. Zaten genelde de havuza atıyorum o şekilde bileşik faiz ile kazancımı artırıyorum. Ayrıca bilginiz yok diyip durmanız hoş değil eminim ki tek bildiğiniz auto fib çizip ona göre işlem açtığınız. Ben size bırakın stop loss nedir bütün kullanılan özellikleri detaylıca anlatabilirim isterseniz. Ama öncesinde insanlarla nasıl konuşmanız gerektiğini bilmeniz gerekiyor. Bide ben bot kullanmıyorum

Sizin analiziniz balinanın biri işlem yapmadığı sürece geçerlidir

veya bir proje anlaşması yapılmadığı sürece.
Arkadaşım üslubum güzel ynalışlık olduysa kusura kalma. Fakat yanlış yönlendirme yapıp hava atma peşindesin. Kanıtla dedin kanıtladık. Bilgime bilgi katacaksan attıklarıma cevap vermen gerkeir. Söylediğim şeyelere cevabın bile yok. Arkadaşım yanlış anlama ama boş yapıyorsun. Bizim botumuz balinanın işlemini de bilir. Matematiğinden zerre anlamadığınız ortada. Balinanın ne zaman gireceği de bellidir. Hadi diyelim bilemedik. Stop loss var. Hiçbir trader %90 zararda da olsam biliyorum ki kâr edicem demez. Bu akla mantığa matematiğe aykırıdır. Şimdi artık yalanlarla ve yanlış ithamlarla bana oto fibo vs demeyi bırakın ve gösterin. Bana kanıtla dediğiniz her şeyi kanıtladım. Botumu da indikatörlerimi de her şeyi de açık kaynak kodlu olarak paylaşıyorum her yerde. Auto Fib'i de ben yazdım bu arada
https://tr.tradingview.com/script/aOLAqChm/
Şakanın da bir zamanı var yeri var. Aylardır sizlerle uğraşmaktan bıktım. Ama inadım inat. Asla vazgeçmeyeceğim. Balina hacim vs diğer hacimleri öğrenebilmek için tahta okuyun balina hareketlerini takip edin ve twitter bot yazın yüksek takipçili hesapların tweetlerini analiz edin. Onu da github'umda paylaştım bulabilirsiniz

Hacim indikatörünün inceliklerini ve OBV indikatörünün inceliklerini bilirseniz o kurduğunuz cümleyi kurmazsınız. Bir tarafta senden bilgiliyim diyen bir taraf var öbür tarafta her şeyi kanıtı ile sunan bir taraf var. Standart bu işler böyle olur.