Şimdi ilk olarak si**k yarıştırmıyoruz. Ama siz istediniz. Bir kere kalkıp benim bilgime bilgi katacağınızı söylediniz.
Kural 1 ) Trade eden hiç kimse %90 zarar etmez.
Kural 2 ) Bilgi birikime sahip olmadığınız ortada ; Sebebi stop loss nedir bilmiyorsunuz. Bilseniz %90 zararı göremezdiniz. Teknikte ilk kura stop loss öğrenmektir.
Şimdi gelelim bana meydan okuduğunuz noktaya. Binance'da son 3 aydan öncesi gözükmüyor ben 13 Nisanda yani BTC ATH yapmadan önce işlemlerimi kapadım. Bunun kanıtı olarak 13 Nisan'da yaptığım analizi atıyorum :
https://tr.tradingview.com/chart/BTCUSDT/ADfZ2qNc/
Aşağıda kendi yazdığım bir RSI uyumsuzluk indikatörü kırmızı yakıyor ve aynı zamanda ATH yapmadan önce negatif bir uyumsuzluk olduğu gözüküyor. Bilmiyorum dediklerimi anlıyor musunuz ama her neyse. Aynısı diğer momentum indikatörlerinde de mevcut. Hesap şahsıma aittir.
Aynı zamanda 28K'dan yakalayamadım bu arada fakat harmonik formasyonlarım ile 29K'dan vadeli işlemlere girdim. Zaten 64K'dan düşüş başlayınca vadeli işlemlere geçtim ve kendi oluşturduğum strateji ile spotta MATRIKS yazılımı ile vadelide de kendi yazdığım python bot'u ile trade ediyorum.
İlk düşüşteki 31K'dan alıp parca parca yaptığım satışları görebilirsin aşağıda.
Burada size istediğiniz her şeyi kanıtladım. Böyle bol keseden atmaya benzemiyor bizim işimiz. Evet anlattım bizde durumlar böyle. Gerçekten sizden fazla bilgili olmak gibi ya da benden fazla bilgili olmanızı dert edecek gibi dertlerim yok. Aylardır ücretsiz bir sürü ders ve videolar yayınlıyorum. Kendi kripto grubumda aylardır bu işi öğretmeye algılatmaya çalışıyorum. Ama malesef sizin gibi bilgisi olmadan işe yaramıyor diyen arkadaşlar yüzünden her şey berbat oluyor. Kendinize dikkat edin. Only Fibonacci hesabımı da takip edin. Kaptan dalgalı denizde belli olur.
üslubunuz hiç doğru değil. Lütfen saygılı olun. Büyük gruplarda yöneticilik yapıyorum kripto para konusunda ve emin olun sizin bilginize bilgi katacak düzeydeyim. Ek olarak burası bir kumar mecrası olmadığı için ben al sat işlerini çok yapmıyorum. Burası yatırım yedirir. Projesini araştırıp gelecek vadeden kripto birimlerini alıyorum. %90 zarar da etsem zaten sonrasında artıya geçeceğimi biliyorum. Zaten genelde de havuza atıyorum o şekilde bileşik faiz ile kazancımı artırıyorum. Ayrıca bilginiz yok diyip durmanız hoş değil eminim ki tek bildiğiniz auto fib çizip ona göre işlem açtığınız. Ben size bırakın stop loss nedir bütün kullanılan özellikleri detaylıca anlatabilirim isterseniz. Ama öncesinde insanlarla nasıl konuşmanız gerektiğini bilmeniz gerekiyor. Bide ben bot kullanmıyorum

Sizin analiziniz balinanın biri işlem yapmadığı sürece geçerlidir

veya bir proje anlaşması yapılmadığı sürece.