Konuyu kapatalım. Cidden işin sonu kötüye gidecek kimse kimseye saygı duymuyor.Bilmeden etmeden saçma sapan yorumlar geliyor. Şaka gibi. Anlayamıyorum kafam almıyor. Bir tarafta psikoloji biliminin matematiksel sonuçlarını kullanan bir kesim var öbür tarafta da bunu bilmeden reddeden bir kesim var. Tradingview hesabımı paylaştım. Girin bakın iki çizgi ile neler olmuş. Açın petkm grafiğine bakın. Açın bist100 grafigindeki üçlü tepeye bakın ve ondan sonraki MB başkan değişikliğine bakın. Azıcık okuyun anlayın. Bu kadar bilmeden sallamanin manası yok. Bu da bir bilim. Ayrıca %90 içeri giren adam trade yapmayı bilmiyordur. Hiç bilmeyen kişi ilk ogrenmesi gereken stop loss, daha sonra ikinci kural da trailing stop loss bu kavramlardan bihaber olanlar ancak %90 içeri girer.
ilk olarak saygı bizde mevcut, saygısızlık yaptığım yeri alıntılayabilirsin. Ayrıca beni tanımadığın için bu yorumunu normal karşılıyorum ki emin olabilirsin bilgine bilgi katacak birikime sahibim. Matematiksel durumlar evet işleyebilir ancak güncel piyasa spekülatif olduğu için bunun geçerliliği olmadığını gördüm. Madem öyleyse bitcoin 64k olduğu zaman elindekileri satıp 28k ya düştüğünde aldığın kanıtlar mevcutsa buyrun dinleyebilirim sizi.