Tabiki sizden teknik analiz bilmenizi beklemiyorum. Analmadıgınız yeri sorabilirsiniz.
Bilmediğiniz şeyleride cahilce biliyormuş gibi yorum yapmayın bleki anlayan biri cıkar.
Elon musk veya fakrlı manipülasyonlara inanmıyorum. Daha önede yazmıştım bunlar aptal değiller rastgele twit atayım yükselsin twit atayım düşsün düşüncesi yoktur.
Onlarda analize göre twit atıp kendisinin yönlendirdiğini bile düşündürebilir.
Artık herkes teknik analiz biliyor balinalar direk 33250 den satmaz 33150 den satar en üstte yakalamaya calışırlar.. Sizi terste bırakmak için.
Hodri meydan burda boş boş konuşamayalım gelin beraber acıtgımız işlemleri kazanclarımızı gösterelim diğer kullanıcılar karar versin kim bilgiliymiş.
kripto para ve blockchain hakkında meydan okumanızı kabul ediyorum. Bu durum kazancı doğurmaz ancak. Bilmek başkadır işlemden kazanmak başkadır. 10x yaptığım zaman da oldu %90 içeri girdiğim zaman da. Asıl ben sizlerden blockchain ve kripto para hakkında bir yeterlilik beklemiyorum. Her türlü bilgiyi her türlü yeterliliğimizi meydana sürüp bu konuda yarışa girebiliriz. Benden iyisi olmadığı gibi benden iyisi de kolay kolay gelmeyecektir bilgi konusunda.
Saygılarımı iletiyorum.