Burada YATIRIM TAVSİYES VERMİYORUM!

HODL isen sorun yok. Trade yapıyorsan bu sıralar izleme modu bana göre en iyisi. Trade için ay sonu fırsatlar görebiliriz ki ben geçen ay sonuna kadar baya iyi imkanlar yakaladım bu ay daha bir işlemim bile yok. HODL olduğum bazı altcoin olayım var al satlarla onların miktarlarını kimini iki katının üzerine çıkarttım kimine sadece geçen ay %30 alt sat ile üzerine koydum. HODL olacağız diye boş boş beklemeyi sevmem

Bitcoin ile ilgili bir verip iki alıyor, battık bittik vb gibi bakan arkadaşlara bir grafik ekliyorum;

2020 Temmuz içerisinde 10K USD civarlarında olan BTC sadece bir yıl sonra bu seviyelere düşmesine rağmen 3 katında duruyor. Bana göre 20K ya bile düşse sorun değil.. Ben düşerken Trade yapar daha iyi kazanırım. Çıkarken HodL olduğum altcoin seetim bana kazandırıyor zaten.

Dikkat edilmesi gereken konu beğenilmeyen O İKİ ÇİZGİ işe. Destek direnç bilmeyen mumları okuyamayan kişi her zaman sıkıntı yaşar. O iki çizgi hayat kurtarır eğer ki işi biliyorsan yoksa tabii ki o iki çizgi ile olacak bir şey değil..

Konu sahibi arkadaşa da tavsiyem o iki çiziyi DÖRT yapsın Ne demek istediğimi anlamıştır. Hepinize bol kazançlar dilerim.

Not: İlk kez BTC ile ilgili bu kadar yazıyorum