Yayladaydım bisiklet için lastik alayım dedim. İlk beğendiğim lastiği aldım aradan 1 saat geçti iptal etmiş, zam yapmışlar . Neyse başka satıcıdan aldım ama teslim günü pazartesi gözüküyor dedim gidip alayım. Lastiği aldım eve geliyorum pısssssss arka lastik gümledi...
Yolda otostop çektim bisikletçiye gittim, şans ya iç lastik hiç yok yama da tutmuyor..
Neyse dedim aldım bisikleti çıktım eve. Yakındaki bisikletçileri aradım 1 tanesinde bile iç lastik yok. Son çare internetten alayım dedim dechatlona girdim 2 tane aldım yedekli olsun diye ama bu sefer de yayla evini kargo adresi olarak gösterince getirmiyorlarmis. Ben alırken seçebiliyorum yani not falan eklemiyorum fakat kuryenin getirmeme gibi bir şansı var mı ?
Yaylaya sipariş etmemin sebebi bisikleti oraya götüreceğim malum araç olmadan gitmek çok terletiyor
Eğer kurye getirmem derse ve getirmezse ve. 30 km yol gitmek zorunda kalacağım. Böyle bişi yapabilir mi?
Antalya - Yeşilyayla adresine söyledim.
R10 da daha önce yazırda falan olanlar vardı belki birisine rastlarım
Not: aldığım ürün 71 TL geldi. 11 TL si kargo ücreti. Adam getirmezse benim gidip almam bir iç lastik parasını geçecektir...