Ablam yıllardır çekiyor 5 yıl sürdü teşhis konması , Annem sskda doktorun birinin gırtlağına yapışık sen doktor olduğuna emin misin demişti

. Çünkü ablam 5 yıl boyunca çok çekti teşhis konamadı bazı doktorlar yanlış tedavi uyguladı en son ki doktor kızın psikolojik sorunlu bir şeyi yok diyince annem doktorun gırtlağına yapışmıştı. Sonunda aile doktoru hocasına gönderdi ve adam 5 yıllık tüm verileri fotoğrafları inceleyip teşhis koydu bu hatta ablam sayesinde tezini yazdığını biliyoruz çünkü çok detaylı bir rapor sunduk resimler gösterdik. Rahatsızlığa bağlı gıda zehirlenmeside yaşıyor her şeyi yiyemiyor yemesi için ilaç içmesi lazım sürekli kullanıyor. Yani daha doğrusu çok az şey var zarar vermeyen şlaçsız yiyip içemiyor çok şükür bir derman bulundu na sevindik bir dönem tedaviside yoktu ve çok sıkıntı çektik şimdi rahatız tedavisini buldurlar.
Bende 7 yaşından beridir çekiyordum. 18 yaşında teşhis kondu. Ama o 10 senede neler çektim teşhis koyulana kadar anlatamam. Sizi çok iyi anlıyorum. Herkeste farklı gösteriyor bazısında dokunan yemek bazısında çok normal geçirebiliyor. İlaçları düzgün içmek lazım amiloidoz salgılanmasını baskılıyor. Sizede Allah acil şifalar versin