Öncelikle alarm için tradingview premium hesap almanız gerekli free hesapta tek alarm hakkınız oluyor. Sonrasında nasıl kullanacağınıza karar vermeniz gerekli otomatik bir sistem mi olacak manuel mi işlem yapacaksınız. Manuel ise mobil uygulamadan veya telegram üzerinden alarm bildirimi alabilirsiniz ücretsiz olarak. Otomatik sistem için 3commans gibi sitelerden faydalanabilirsiniz. Borsa hesabınızı bağlayıp otomatik olarak alsat yapabilirsiniz. Tabi bunlar ücretli.
Ekstra bi bilgi vereyim eğer yazdığınız indikatör çok kapsamlı veya özel bir şeyler değilse rsi, macd gibi idikatörlerden faydalanıyorsanız paratica.com sitesini inceleyebilirsiniz. Pek çok indikatör ile kendi siteminizi kurabilirsiniz. Ücretli ama belirli bir süre ücretsiz deneme hakkı veriyor.
Çok Teşekkürler. Ben zaten farklı bir bot sitesinden (wunderbit) işlem için alarm kurmak otomatikleştirmek istiyorum. alarm sorunum o yüzden indikatör farklı formüller içerdiği için sıradan olanları kullanmadım cevabınız için çok teşekkürler.