Merhabalar kıymetli arkadaşlar


Cloudflare API ve sanal pos (Shopier veya ShopiNext) ödeme kurgusuna sahip bir PHP yazılım talebimiz var. Tam olarak neyin nasıl yapılacağını anlatan açık ve sade bir proje dokümanımız mevcut. Alaka duyan arkadaşlara PDF formatında ileteceğim.


Bir işten arzu edilen muvaffakiyetin elde edilebilmesi için o işe el emeğini ve göz nurunu katan emektarların hakkını, fazlasıyla ve zamanında vermek gerektiğinin önemine inanan bir düstura sahibim. Emeğinizin hakkını eksiksiz temin edeceğimi ve bu konuda çok hassas olduğumu bilmenizi istiyorum. Yeter ki projemiz içe sinsin.


Kesinlikle sizi sık boğaz etmeyeceğim. Gecenin bir vaktinde WhatsApp'ınıza "ne oldu bizim iş?" şeklinde bir mesaj almayacaksınız. İnsanlık hali önemli bir maniniz olursa elbette işi ertelemenize müsamaha göstereceğim. Tek ricam iyice düşünerek, güvenlik zaafiyetleri bırakmadan sanatınızı icra etmeniz.


Admin paneli talebimiz yok.
Anasayfa, müşteri paneli ve ödeme sayfasından oluşuyor kaba hatlarıyla. İşinin ehli arkadaşlar 1-2 haftada kolaylıkla bitirebilir. Fakat ben 30 gün kadar bekleyebilirim. Yeter ki insicam ve ihtimam bozulmasın.


Nezih bir iletişim anlayışı taviz vermeyeceğim hususların başında geliyor. Forumdaki bazı meslektaşlarınız gibi "Ters konuşurum bak, git başkasına yaptır" gibi klavye efeliğine ve nezaketsizliğe başvurmamalısınız. Çalışacağımız arkadaşın üslubu ile bizde bırakacağı intiba çok önemli.


Profilinizin ve iş geçmişinizin durumuna göre ödemenin %60 veya %70'ini önceden göndereceğim. Kalanını da alnınızın terini sildikten sonra takdim edeceğim.


İlgilenen değerli arkadaşların WhatsAPP'tan ve ÖM yoluyla ulaşmaları ricamdır.