Hem bir yorumumu yapmak hemde nacizane fikir vermek isterim. Aynı senin gibi bir arkadaşım var düzenli ve iyi bir geliri var ama geçmişinde insan biriktirememiş. Biriktirdikleri de yanlış anlamayın 5 para etmez. Mekana tek başına gidiyo canı sıkılıyo sırasıyla ben dahil tüm tanıdıklarını arıyo. Gece 11 arabaya atladım sahile gittim sürdüm geldim diyo. Bana o kadar farklı ve yapılamayacak şeyler gibi geliyo ki. Bi insan neden mekana tek başına gidip boş boş duvara bak 2 3 bi şeyler içer kalkar? Madem bundan zevk alıyosun e o zaman neden sürekli insanları arıyosun o sıra? Demekki birine bi sese ihtiyacın var. Velhasılı kelam insan biriktirmeyi de eksik etmemek lazım. Şimdi gelelim çözüm sürecine. Valla ister inaaaan ister inanma 30 yaşında adamlar geliyolar 1 2 haftada tanışıyolar sonra yakınlık durumlarına göre kafa uyuşmalarına göre gidip dışarda takılıyolar. Peki burası neresi? Spor salonu. Hocam hem spor yapar kafanızı dağıtırsınız hem sağlıklı olursunuz hemde yeni insanlarla tanışırsınız. Ciddi arkadaşlıklar kuruluyo ve kafa bi adamsanız ve ortam güzelse yok ama yok böyle bi makara. Salonun antrenörlüğünü bile yaptım bu işin içinde 6 seneden fazla bulundum. Bir 3 ay gidin en azından belki oranın ortamı canlı değildir ama olsun görün en azından. Ekstradan bu aralar biraz yemek yiyin yani öğle veya akşam yemeklerinde kendinize ziyafet verin ücretini düşünmeyin, birkaç ufak alışveriş yapın yenilik yapın hayatınızda. Hayatınızı biraz canlandırın ve bu sırada spor salonunda arkadaş çevrenizi geliştirerek kalıcı bir çözüm sağlayın kendinize.