Herkese merhabalar, yaklaşık 5 gün uzaklaştırma aldım, yeni döndüm. Sebebi ise küfür içeren mesaj'mış. Bu süreci özetlemek gerekirse Teknoclouds bir mail atmış, onu paylaştım ve içinde hızlıresim link varmış. Bunda da küfür içeriyormuş. ( Neden açtın derseniz herkese mail gelmiyor) Burda evet hatam olabilir link'e dikkat etmem gerek fakat benim konum silindi, ban cezası aldım, +10 ceza puanı verildi. Bunun akabinde sadece küfür içeren linki paylaşanlar oldu. Açtığım konu aynısı açan oldu. Az önce baktım hepsi aktif. SS'ler duruyor. Benim suçum varsa evet yönetim ne derse o olsun. Ama beni banlıyor onu bırakıyorsan?
EŞİTLİK VE ADALET İSE HERKESE ADALET!
Merhaba
Öncelikle şunu belirteyim bu platforumda kimseye çifte standart uygulanmıyor uygulanmazda. !
Açmış olduğunuz konu bu
https://www.r10.net/off-topic/287852...-128514-a.html Başlık bile konu içeriğinin küfür olduğunu belirtiyor ve siz bilerek küfür içerikli konu açıyorsunuz, Küfür içerikli mesaj ve konular yasaktır.
Yöneticiler olarak her gün yazılan binlerce mesajı takip edemeyiz sizin mesajınızda konuyu okuyan üyeler tarafından report edilmiş ve işlem uygulanmış.
Sizde yasak olan içerikleri report ederek yöneticilere yardımcı olabilirsiniz.