Başlık tuhaf görünüyor olabilir. Şaka mısın arkadaş sen diyebilirsiniz, haklısınız. Evet, başlık benim için acı, gören için tuhaf ama tamamen gerçek. Keşke şaka yapıyor, iğrenç bir espirinin önünü açıp şuraya birkaç gülünç görsel koyarak "haha", ahaha" falan yazabilseydim. Keşke...

Önce bir başınalığıma açıklık getirmek isterim. Konya'da yaşıyorum. 12 yıldır sürekli internet üzerinden çalıştım. İstanbul-Bodrum merkezli büyük şirketlerde görevler aldım fakat hep online çalıştım. Önemli toplantılar dışında gidip insanlarla yüz yüze gelmedim, görüşmedim. İşimle alakası olmasa da Mekatronik mühendisiyim fakat üniversite yıllarında da içine kapanık bir insan olduğum için çok arkadaşım olmadı. Olanlar da zaten hep şehir dışındalar. Anlayacağınız ne çocukluk arkadaşım ne de liseden veya üniversiteden bir arkadaşım var.

2.5 yıllık evliyim. Kimseye ahım yok, kimsenin de arkasından sallayacak değilim ama eşimin ailesi sağolsun beni öyle bir cendere düşürdüler ki... Detaya girmek istemiyorum. Kısacası eşimle ilgili problemlerim var ve duygusal olarak bir başımayım.

Dertleşecek, konuşacak kimsem yok. Kafanı dağıtacak bir şeyler bulmalısın diyebilirsiniz. İnanın defaatle, defalarca buldum, yaptım ama yok. Olmuyor. İnsan olmayınca çevrende hiçbir şey olmuyor. Geçimsiz, çekilmez bir insan da değilim ama durum bu şekilde. İnternetten çok güzel kazançlar sağlıyorum. Durumum, halim, vaktim yerinde ama bir laflayacak insan olmayınca insanın kazandığının da tadı yok. Fiziki bir yerde, sabah 8 akşam 5 çalışmayınca, yan masamda, arkamda bir iş arkadaşı olmayınca olmuyor. İster inanın ister inanmayın ama bunalımın dibinin dibindeyim.

İnanır mısınız yaptığım en büyük aktivite bir başıma Konya'yı turlamak. Girmediğim sokağı, geçmediğim caddesi kalmadı desem yalan olmaz. Zaman zaman aracıma atlayıp bir başıma dolaşmalara çıkıyorum, o kadar.

Doktor desteği de aldım. Kuru kuruya da bir mücadele içinde de değilim ve artık onun da önermesi ile şehrimde tanış olacağım, arkadaş olacağım insan arayışına çıktım. Zaman zaman harcama yaptığım, zaman zaman kazançlar sağladığım r10'un değerli katılımcılarının bu konuda bana yardımcı olacaklarını, elimden tutacaklarını biliyorum...