volera adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam o kadar yatırım yapmışsın, gitmiş 3 kuruş az verim diye domaini teknocloudsdan almışsın 😅😅😅😅
Bunu daha önceki mesajlarımda birkaç kez açıklamıştım Ben Teknoclouds 'tan domain almadım. Teknoclouds 'tan domain alan bir kardeşimiz, bizim işimiz için değerli olan bir alan adı almış. Bizim sektörümüze hitap ettiği için bizimle iletişime geçti. Ücrette anlaştık. Birbirimizi tanımadığımız için karşılıklı güven sorunu nedeniyle, transfer hızlı gerçekleşsin diye Teknoclouds 'tan hesap açtım. Transferi bu sayede kısa sürede gerçekleştirip, ödeme işini hallettik. O nedenle Teknoclouds 'ta 1 tane domainimiz var. 15 yıldır çalıştığımız, güvenilir olan ve ucuz olmayan bir firmada 20 'den fazla domainimiz var.

Domain transferinden önce "kardeşim, bu tarz ne olduğu bilinmeyen, güvenilir olmayan firmalardan domain alma..." demiştim. Kendisi "abi, bu firmada iyi" demişti. Bende "neyse, ne de olsa güvenilir bir firmadaki hesabıma 60 gün sonra alan adını transfer edeceğim" diyerek, çok üstünde durmadım. 60 günlük süre dolduktan sonra tam alan adını transfer edelim derken bu olay patladı.