Ticaret, herkesle yapılmaz. Zaten esnaflık yaptıysanız veya uzun zamandır ticaret yapıyorsanız, insan saarafı oluyorsunuz. Şahsen ben, şu ana kadar toplamda binlerce liralık ticareti kendi isteğim ile reddettim; aynı hizmeti veren forumdaki arkadaşlara yönlendirdiğim çok fazla insan oldu.
Genelleme yapmayı sevmem ama "kral, reis, başkan" gibi hitaplarda bulunan insanlardan, saygısız kişilerden, gece yarısı bile hemen geri dönüş bekleyenlerden, 200 TL'lik hizmet ile beni satan alabileceğini sanan insanlardan her zaman uzak durdum. Bu sayede de şu ana kadar bir tane ticaretimde bile sorun yaşamadım.

Ben de konularım da belirtirim genelde hocam .1 kere uyarırım ikincide yine yaparsa direk engel atarım.Hiç unutmam gecenin 3nde birisi ( kral selam 2 yıldır reklam işiyle ugraşıyorum yaşım 17 sana yardımcı olabilirim reis ) yazdı ..Dedim yaşım 31 kral da değilim reis de işine bak kardeşim dedim engelledim direk .İnsan önce karşısındakine nasıl hitaap etmesini bilmeli ben de 18 yaşından geçtim ama tanımadığım birine yok hacı yok kral reis falan demedim demem de .Hele ki ticaret ortamında asla..Ondan sonra yok niye küfür ediyon yok niye engelliyon falan filan ..Bazıları gerçekten hakediyor .Adam adam gibi hizmet alıyor yok almadım etmedim diyor basıyor iftirayı ...Kimisine de iş verirsin parayı peşin atarsın adam seni sallar da sallar .Bu da farklı bir taraf bir dahada ticaret yapmıyorum mesela öyle tiplerle de......Herkesle ticaret yapılmaz. Ben de sizin gibi yapıyorum.