bundan 5 yıl önce bir kıza aşık oldum, bana çok fazla iyi davrandı hatta ailemin yapmadığı iyilikleri yaptı çok fazla yardımcı oldu bana, bende haliyle çok fazla aşık oldum, sonra da evlenmek istedim ailem çok fazla karşı çıktı kimse benimle konuşmadı bile, sonra da özel günlerinde ben sarhoş kafayla hepsine küfür ettim ve red show

çok komik dimi

ama gerçekten çok komik beni bu hayatta değil ailem kimse ezemez hele ki benim kararlarımı..
Merhaba,
zor bir durumun içindesiniz, hakkınızda hayırlısı olsun. Yaptığınız şey kimi insanlar için önem arz etmeyecekken, bazı insanlar için ise çok büyük bir problem olarak görülebilir. Karşıdaki kişinin bu durum karşısında nasıl bir tepki vereceğini başında biliyordunuz muhtemelen. Şahsen ben de böyle bir davranışı kolay kolay affedemem. Kendi kararlarınızın arkasında durmak en doğal hakkınız tabi ki, fakat aile yapınıza ters bir durum var ise ailenizin de karşı koyma gibi bir hakkı var. Bu durumu kabul edersiniz, etmezsiniz orası size kalmış. Karşı koyabiliyorsanız sonuçlarına katlanmak zorundasınız, her şeyde olduğu gibi. Hatanızı fark ettiyseniz kendinizi affettirmek için gerekli adımları uygulamak en doğrusu, zamanla aradaki buzlar eriyecektir.