Arkadaşlar ilk başta herkesin bir insan olduğunu, daha iyi bir yaşam ve refahı için mücadele ettiğini unutmayın. Suçluları tenzih ederek söylüyorum bu insanlara nefretle bakmayın. Tecavüz gasp hırsızlık gibi olayları Türkler de yapıyor. Bunu yapanın ırkının dininin renginin bir önemi yoktur. Münferit olaylar yüzünden genelleme yapılamaz.
Ben de rahatsızım, ama suriyeli mültecilerden değil, onları bu savaşa ve göçe sürükleyen siyasilerden, teröristlere silah ve eğitim desteği veren hükümetlerden... Herkesin rahatsız olması gereken şey budur aslında.
ben direk kendilerinden rahatsızım nefret söylemi değil bizdeki bize yetiyordu bu kadar değildi bu kadar korunmuyorduda boş yapıyorsun. Bendeki en azından ceza alıyordu ama bunları kurtarmak adına artık herkesi arka kapıdan salıyorlar...
Nere neyle gidiyorlarsa biran önce giderler inşallah benim ne kardeşim nede başkabirşeyim.
Bu ülkede böyle birşey olsa hadi ben savaştım kadınım kızım gidecek olsa suriyelilerde içinden geçer yunanlarda ANLADINMI KÖYLÜ KÖYÜNE EVLİ EVİNE...