ozgurerdempolat adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam o yıllarda şirketim de yoktu ne kadar satış yaptığımı görmek için bir başka web master forumu var biliyorsunuzdur oraya bakabilirsiniz yaklaşık 250 oto beğeni müşterim vardı ki o dönem benim gibi İnstagram işi yapan ve piyasanın tamamını bizim belirlediğimiz 20 kişilik whatsapp gırubundaydık tüm İnstagram takipçi işi yapan o dönem sadece 20 kişi vardı bu işi yapan hepimiz kullanıyorduk kimse de sıkıntı olmadı yani o yüzden ilginç buluyorum durumunuzu bana aylık giren 1000 ayrı işlem vardı kimse sormadı birşey sonra da zaten şirketi açtık ondan sonra zaten mümkün değil. Ben her zaman Enpara.com u öneriyorum çünkü hiç yaşamadık sıkıntı baya büyük işlem ve küçük küçük bir sürü işlemi olan arkadaşlarım oldu ilk kez sizde duydum. Bu durumda artık önermeyelim durum gerçekse biz memnunuz ama ilk kez memnun olmayan gördüm çünkü Enparadan.
Bizde olay tam misli.com gibi idi orasıda eskiden ilk çıktığında misli numaramız ile ödeme alırdık kendi ibanımız ile gönderirsik kendimize alt limitsiz (çekme yapma) daha sonra zaten sistem değişti bankalarda da sans oyunları sitelerine ödeme yöntemleri katı kurallar getirildi filan o döneme denk geliyor bizimde
Forumda çıkanlar olur hatırlarlarsa yada bu konuya girerler ise filan filan