Domaini hala parkta olan bir ben mi varım başka kimse yok mu biri bilgi versin Allah Askina
Eğer hala parkta ise bunu yapın hocam direk.
Merhaba Mehmet, Umarım her şey yolundadır. Takip edip aşağıdaki bilgileri paylaşmak istedim. Son 60 gün içinde Teknoclouds'tan satın alınan alan adı/alanlar için alan adınızı başka bir kayıt kuruluşuna aktarmanız mümkün değildir. Alan adınızı ücretsiz olarak Fiyatlandırılan Alan Adlarına Taşıttırabilirsiniz. Bu işleme başlamak için aşağıdaki adımları izleyin. 1. DomainspricedRight.com'a gidin ve bir müşteri hesabı oluşturun.
2. Müşteri hesabında, iletişim bilgilerinizi Hesap/Ayarlar altına yerleştirin (alanları o hesaba taşımanıza yardımcı olacaktır.)
3. Alanları cari hesaptan kendi hesabınıza taşımanıza yardımcı olabilmeleri için aşağıdaki bilgileri içeren support@wildwestdomains.com adresine bir e-posta gönderin.
bir. Fiyatlandırılmış Alan Adları Doğru Müşteri Numarası:
b. PIN'de 4 haneli Çağrı:
c. Alan isimleri):
d. Fotoğraflı kimlik: DomainsPricedRight.com'a taşınan alan adlarının hacmine bağlı olarak bu işlemin tamamlanması biraz zaman alabilir. Alan adınızı/alanlarınızı 60 günden daha uzun bir süre önce Teknoclouds'tan satın aldıysanız, alan adınızı başka bir alan adı kayıt kuruluşuna aktarabilirsiniz. Ekip, EPP / Yetki kodunuzu/kodlarınızı size gönderecektir. Yetkilendirme kodu yalnızca alan adınızda listelenen İdari Kişiye gönderilebilir. Bu tamamlandığında sizi bilgilendireceğiz, başka bir alan adı kayıt şirketiyle iletişime geçebilir ve bir alan adı transferi talep edebilirsiniz. Umarım bu bilgi faydalı olmuştur. Başka sorunuz varsa bana bildirin. Saygılarımla,