Hocam senin 1 domainin varmış fazla strese girmemişsindir

Genelde transferi isimtescil 2 gün godayy 1 gün hostinger 5 - 7 saat arasında tamamlıyor.
Sırf arkadaşlar mail attım kodu gönderiler dedi diye bende 2 domain için acil kod istedim 1 saat sonra kod tarafıma ulaştı. Genelde şuana kadar transfer konusunda sorun yaşamadım. Dün ve Bugün sabaha kadar adamlar transfer kodu gönderimi yaptılar.
Hostinger firmasından transfer işlemi yaparken Yapı kredi vb. bazı bankaların komisyon kestiğini belirtim arkadaşlar. Normalde bu fiyatlar dolar ama hostinger sisteminde TL olarak yazıyor.

O 1 alan adı bizim işimiz için jenerik bir alan adı. Aylık 20 bin civarı aranma hacmi var (yan kelimeler ile beraber toplamda yaklaşık 50 bin civarı). Alan adını aldıktan hemen sonra
mevcut işlerimiz ile ilgilenmeyi bırakıp, e-ticaret sitesini kurduk. E-ticaret sitesinin yazılımını alan adına ve işimize göre özelleştirdik. Sanal POS anlaşması yapıp entegre ettik. 50-60 civarı ürün girdik. Her ürüne özel en az 300-400 kelimelik, anahtar kelime çalışması yaparak, SEO standartlarında özgün içerikler oluşturduk. 10 civarı da, farklı sayfalar ve blog için, SEO kriterleri doğrultusunda özgün içerik yazdık ve yayınladık. 100 'lerce, alan adına özel görsel çalışma yaptık.
Sosyal medya hesapları oluşturduk ve sosyal medya hesaplarına yönelik çalışmalar yaptık. Yaptığımız çalışmalar sayesinde site hızla index almaya ve yükselmeye başladı.
2,5 x 2 Metre ebatlarında, alan adının yer aldığı branda bastırdık. O branda önünde ürün fotoğraf çekimleri yaptık. Eski sitemiz vesilesiyle sipariş veren müşterilerimizi bu alan adına yönlendirmeye ve güzel siparişler almaya başlamıştık. Açık konuşayım, biri gelip "100K vereyim, alan adını ve siteyi sat bana" dese, satmam. Yani yaşadığım sinir ve stresi tahmin bile edemezsiniz hocam