Sancaktepedeyim ben oluyor ilaçlama ama işe yaramıyor.
Bir saat önce geçti hocam. İlaçlama oluyorda pek etksi olmuyor. Bizde sivrisinekten ziyade, eşek arısı problemi var.
Sinek ilacı da işe yaramazsa yandım desenize
Ataşehir de oturuyorum aynı durumdan bizde sıkıntıdayız. Biz belediyeyi aradık ve dedikleri şey çok saçma bu sene 1 kere geçecek sizin oralardan daha geçmeyecekler. Bu nasıl bir hizmet artık tiksindim.
Saçma gerçekten kendimiz çözüm arayacağız galiba.
müsilajdan dolayı değildir umarım
Vallahi denize çok yakın değiliz ama oladabilir.
çekmeköydeyim, sancaktepe girişe kurban pazarı kurdukları için sinekler iyice çoğaldı. Raid sinek kovar aldım şu an A101'de 10'lu pedi ile satılıyor 20₺. 2 gecedir rahat uyuyoruz. Topuğuma kadar ısırmıştı kudur gibi kaşınıyodum kaç gündür.
Elektrikli olanlardan almayı dşüşünüyorum ama gece ilaçla vs yatmak sağlığa zararlı olur mu ki ? yani ilacı sıkıp bir havalandırıp yatmak vs gerekiyor mu acaba.
İlaçlama oluyor hocam, sokaklarda geziyor ancak sinek için yalnızca bu yeterli olmuyor.
Ayrıca İstanbul'da 'Asya Kaplan Sivrisineği' adında bir sinek var, birkaç hastalığı taşıyıp hem insanlarda hem hayvanlarda bu hastalığı yayıyormuş, dikkat edin, buna bağlı hastaların sayısı epey artmış. Bir şikayetiniz varsa doktora gitmenizde fayda var.
Asya Kaplan Sivrisineği olarak bakarsanız çok fazla haber ver içeriğiyle ilgili.
Gerçekten yeğeni soktular işte kulağı ve gözü kocaman oldu umarım birde bu sağlık sorunu yaratmaz zaten corona belası var.
Çözüm Raid
olabilir.