Palria adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Başvurduğunuzda o hafta içinde gelirler ben başvurduğumda sonraki gün geldiler, yoğunluğu sorduğumda günde 3-4 kişiye kurulum yapıyoruz demişlerdi.
Ben Samsunda aldım devlet yurdunda kullandım şimdi yurtlar vs kapalı okul da bitti sayılır İstanbuldayım hala kullanıyorum bu 3 yılın falan ama sanırım
3 adres sınırı vardı yani 2 il harici 3. bir ilde ayrıca bir ücret yansıtıyorlardı ama ben bunu ilk aldığımda duymuştum gerçekliğini çok bilmiyorum.

Köy nasıl çok bilemiyorum ama takıyorsunuz fişe çalışıyor ancak belki ping vs sorunları olabilir ben hep merkezi yerlerde kullandım bir sorun yaşamadım bunu
da danışın yetkiliye bu arada fiyatları çok arttı ben kapatmayı düşünüyorum ( modemi size emanet ediyorlar bozulunca falan ücretini alıyorlar sözleşme bitince kargoya verip istedikleri yere
postalıyorsunuz ama çok uyanıklık yapıyorlar iyice adresi öğrenip teslim etmek gerek
hmm hocam ben bi müşteri hizmetlerine sorayım o zaman fakat sizce mobil verimi alıyım süperboxmı öneriniz nedir , çünkü köyde baya internet lazım oluyo bazen oyun bazen kod yazıyorum