Sessiz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Halen nediyon gardaş sen azure izin vermese alırmıydın bilemiyom.

@volera; 3 adet domain kaldı kod gelmedi bide none locked yazıyo domainlerde kafayı yedi sistemi sanırım dns mns değişmedi korumalarda pasif durduk yere böyle bişey oldu son 3 domaine.

@iREXUS; azure ile iletişime geçmemişsiniz hemde etkisi yok diyosunuz, domainler azurenin bunu bi anlayın. Sonrasında godaddy wwd karışmazdı azure olmayaydı. Okudum diyosunuz bunları görmeniz lazımdı o kadar konuyu okuduktan sonra neyse önemli olan insanların bu sorundan kurtulması. Biz elimizden geleni yaptık burdaki arkadaşlar ile.

@alemburda; epp kodlarını azure göndermiyor ki? tc yetkilendirilmiş dolaysıyla tc gönderiyor diye biliyorum azurede gönderebiliyormu? normalde yetkisi vardır tabi ama karmaşa olmaması için yapmaz onu pek?
zego adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam uzatımdan sonraki 60 gün mü? Ben domaini 1 yıl önce aldım. 2. yaşına girdik. 1.5 ay önce yani haziran başında uzatımı yaptık. Şimdi ben Azureden kod mu bekleyeceğim yoksa support yazıp domainright mı taşınsın diyeceğim?
Hocam sadece yeni register edilen domainlerde 60 gün ibaresi var. Transfer veya eski olan domainlerde transfer kodu bekleyeceksin.