evet arkadaşlar bu sabah tüm epp kodlarım geldi. .com domainlerimi hostingere .net olanları da yoncu.com a taşıdım. içim rahatladı. sanırım 4-5 günde onaylanır transferler
ayrıca epp kodları
info@teknoclouds.com.tr ye mail yazıp transfer kodlarını istedim tüm transfer kodlarını teknoclouds gönderdi yani azureye şuraya buraya yazmaya hiç gerek yokmuş.
Halen nediyon gardaş sen

azure izin vermese alırmıydın bilemiyom.
@volera; 3 adet domain kaldı kod gelmedi bide none locked yazıyo domainlerde kafayı yedi sistemi sanırım dns mns değişmedi korumalarda pasif durduk yere böyle bişey oldu son 3 domaine.
@iREXUS; azure ile iletişime geçmemişsiniz hemde etkisi yok diyosunuz, domainler azurenin bunu bi anlayın. Sonrasında godaddy wwd karışmazdı azure olmayaydı. Okudum diyosunuz bunları görmeniz lazımdı o kadar konuyu okuduktan sonra neyse önemli olan insanların bu sorundan kurtulması. Biz elimizden geleni yaptık burdaki arkadaşlar ile.
@alemburda; epp kodlarını azure göndermiyor ki? tc yetkilendirilmiş dolaysıyla tc gönderiyor diye biliyorum azurede gönderebiliyormu? normalde yetkisi vardır tabi ama karmaşa olmaması için yapmaz onu pek?