yalinyalniz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
25 domainden fazla değilse manuel her zaman daha iyidir veya Ansible kullanın hocam.
Merhaba,
Daha önce de bir kaç konuda değerli yorumlarınızı görmüştüm. Hatta bir kere de iş için görüşmüştük projemde. Bir arkadaşın konuya attığı ilk cevaba verdiğim cevabı tekrarlıyor olacağım ama benim nerede yanlış yaptığımı bir türlü çözemedim ve bu konuda yardım arıyorum.

Bunu istememin sebebi ;
1- Yönendirilen domain NS mantığı ile birden fazla IP ye yönleneceği için herhangi bir VPS in saldırıya uğraması o andaki booterlerin VPS'lerden birine sadece yönleneceği için diğerleri aktif kalacak ve siteler online kalacak
2- Gelen kullanıcıların yoğunluğuna göre bir nevi loadbalance vazifesini görmüş olarak trafiği paylaştıracak.
3- Herhangi "Reverse Proxy" kurulmuş VPS kabuk görevini görecek ve saldırı yediğinde o makine düşecek ve arkadaki domain / IP makineler hala aktif kalmış olacak.

Emin olun ki sizin gibi düşünmüş ve en iyi çözümü bunda bulmuş oluyorum. Biraz hantal ve zahmetli ve mastaflı + uzun yol gibi görünse de hedef domainlere gelen incoming trafiği bu şekilde almayı tecrübelerimle bu yolla buldum.