Merhabalar
Elimde 2 yöntem ile elde edilen bir veri var. Bunun sonucunda
şuradaki açılır menüdeki kısımdaki gibi yerleştirmeyi düşünüyorum fakat yapamadım. Aşağıda yollardan biriyle yapabilirsiniz.
Mantık şu; bir üye mevcut. Bu üyenin siteye kayıt ettirdiği insanlar açılır menü şeklinde gözüksün istiyorum.
1.Yol Array
(
[0] => Array
(
[isim] => mukadderat
[sub] => Array
(
)
)
[1] => Array
(
[isim] => polat alemd
[sub] => Array
(
)
)
[2] => Array
(
[isim] => cafer yol
[sub] => Array
(
[0] => Array
(
[isim] => polat polat
[sub] => Array
(
[0] => Array
(
[isim] => ali veli
[sub] => Array
(
)
)
)
)
)
)
[3] => Array
(
[isim] => Serdar
[sub] => Array
(
)
)
[4] => Array
(
[isim] => salim
[sub] => Array
(
)
)
)Bu array'ı https://www.jqueryscript.net/table/simple-tree-table.html şuradaki açılır tabloya uyarlamamız lazım.
2.Yol
Ben bunu direk veritabanından halledeyim diyebilirsiniz. Kısaca anlatayım. Üye tablosu düşünelim. İçinde referans diye bir kolon olsun. Referans kolonunun içine o üyeyi kayıt ettiren kişinin id'si yazılsın. Örneğin 3 numaralı bir üyenin referanslarını görmek istediğimizde yine yukarıdaki jquery simple tree table uyarlanmış bir şekilde çıksın. Bunu basitçe kendi veritabanızı oluşturarak yapabilirsiniz. Olacak kolonlar id, ad, ref.
Yukarıdaki arrayde cafer'in altında polat polat, polat polatın altında ali veli var. Bunlar değişebiliyor çünkü veritabanından gelen verilere göre şekilleniyor.
Bu iş için belirlediğim ücret 100 TL'dir. İlk yapana ücreti ödemeyi düşünüyorum.
Sorunuz olursa mutlaka sorunuz, yardımcı olmak isterim hemen.
Saygılarımla
İyi çalışmalar