"İnsan bazen başkasının diktiği ağacın gölgesinde soluklanır"

iREXUS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İşgüzarlık dediğim kısım domainleri geri almak için yok işte securesevere yaz, godaddyi ara, azureden hesap aç diyen arkadaşlardan bahsediyorum. Yaptığımız baskı işe yaradı doğru ama rahatsız ederek bir şey kazanmadık. Şahsen secureserverden bi dönüş alamadım, azureye hiç bulaşmadım ve teknoclouds harici kimseden de bir feedback almadım. Asıl işgüzarlıkta teknocloudsta zaten insanları yönlendiren o. Ama forumda araştırmadan net bilgi olmadan her bilgiyi ortaya atıp bilgi kirliliği yapmakta doğru değildi bana göre. Şahsen forumda okuduğum 200 küsür sayfalık mesajdan hiç bir şey bana yaramadı, yarayan varsa diyeceğim bir şey yok 🤷🏻
özellikle ilk 200 sayfa aokuyarak başkalarının paylaştığı gelişmelerden kendi durumumuzu anlayıp ne yapabileceğimizi düşündük karar almaya çalıştık. Başkalarının izlediği yöntemler ile neler yapılabileceğini öğrendik. (şahsen forumdaki örnekler ile hostingere taşıma kararı aldım) Teknoclouds bu sürecte mağdur ettiği müşterilerilerin domainin transferi için son ana kadar çalışarak iyi niyetini gösterdi. Bu süreçte dahi tüm azure ve godady aramaları ile twitter topic çalışmalarının teknoclouds unda elini güçlendirdiği düşüncesindeyim.

Şu ihtimali de sanırım benim gibi herkes ve siz dahi düşünmüşsünüzdür. Teknoclous bu sorunu çözmez yada çözemez olduğunda forumda etkisiz dediğimiz yöntemleri neredeyse tamamımız deniyor olacaktık. Allah korudu, böyle bir durumla karşılaşmadık. Bazı arkadaşlarımızın EPP kodları hatalı gönderilmiş. Umarım onlarında sorunları kısa sürede çözülür. Bu süreci herkes en az zarar ile atlatır.

Lütfen eleştirimi şahsi algılamayın. Sözlerinizden paylaşımcı, yardımcı olmak isteyenlerin alınabileceğine dikkat çekmek istemiştim. Hoşgörünüze sığınıyorum.