iREXUS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İşgüzarlık dediğim kısım domainleri geri almak için yok işte securesevere yaz, godaddyi ara, azureden hesap aç diyen arkadaşlardan bahsediyorum. Yaptığımız baskı işe yaradı doğru ama rahatsız ederek bir şey kazanmadık. Şahsen secureserverden bi dönüş alamadım, azureye hiç bulaşmadım ve teknoclouds harici kimseden de bir feedback almadım. Asıl işgüzarlıkta teknocloudsta zaten insanları yönlendiren o. Ama forumda araştırmadan net bilgi olmadan her bilgiyi ortaya atıp bilgi kirliliği yapmakta doğru değildi bana göre. Şahsen forumda okuduğum 200 küsür sayfalık mesajdan hiç bir şey bana yaramadı, yarayan varsa diyeceğim bir şey yok 🤷🏻
Anladığım kadarıyla siz teknoclouds'un size attığı mailler sebebiyle, domainleri teknoclouds kurtardı zannetmişsiniz. Burdaki kişilerin godaddy, wildwest, azure falan filan gibi firmalara bu kadar baskısı olmasaydı, teknoclouds bu domainleri geri alamazdı. Bana enson ICANN'dan gelen mail'de "Azure ve Wildwest aralarında bu işi çözmek için 14 Temmuz tarihinde yeni bir çalışma başlattılar. 28 Temmuz'a kadar çözülmez ise kanıtlarınızla birlikte tekrar bize yazın" yazıyordu. Arkasından 6 saat sonra transfer kilidi kaldırılıp 9 saat sonrada transfer kodu geldi. Bence bu mesajlarınızla burda millete yardım etmek isteyen birsürü insanın şevkini kırıyorsunuz.