ercangul adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Scooter alma sürecim şöyle gerçekleşti; martı kullandım 1 ay kadar her seferinde 10 tl ücret çıkıyordu. Hesaplama yaptım ayda en az 10 kez binsem 100 tl, bende scooter araştırmaya karar verdim. Şansa o günde bim volta vt1 satıyordu 1800 küsür lira, hemen aldım fakat aynı gün iade ettim çünkü yokuş kabiliyeti sıfır denecek kadar az asla tavsiye etmem. Bunun üzerine bazı markaların videolarını değerlerini falan inceledim, bazı modeller çok üst segment ve fiyatlarda çok uçuk, tamam güzel ama ne gerek var.

Neticede Xiaomi pro 2 aldım o zaman ben 4200 liraya aldım 9 taksit halinde Aylık 450 küsür falan geldi. Makine canavar diyebilirim, çok dik rampaları elbette çıkmaz ama kabul edilebilir yokuşları rahat rahat çıkıyor ve 25 km/h gayet yeterli fazlası kaza yaptırabilir. Şu an piyasada 3900 kiralama kadar bulunabilir biraz araştırma ile, ben işe gidip gelirken kullanıyorum. Bir tavsiye vermek isterim şarj yüzde 50 nin altına düşünce hiç bekletmeyin hemen şarj edin çünkü bu makineler şarj azalınca performansı da düşüyor. Vel hasıl pro 2 gayet iyi tavsiye ederim
Niyetim var almaya. Hepsiburada'da 300 lira indirim kampanyası var şuan fakat yokuştan yana biraz endişem var. Çıktığınız bir yokuştan örnek olsun diye maps konumu atabilme şansınız var mıdır? Ne kadar anlaşılır bilmiyorum ama çıkacağım en dik yokuş şurası:

https://www.google.com/maps/@41.0213...7i16384!8i8192