Evet arkadaşlar en sonunda bu konuyu artık açma gereği duydum.
Sizin görüşlerinize, düşüncelerinize, tavsiyelerinize ihtiyacım var
. (Bu olay yaklaşık 1.5-2 yıl önce yaşandı.)
Bir kızla tam olarak sevgili değildim sadece flörtleşme aşamasında sevgiliymiş gibi davranan ikiliydik, benim için çok güzel günlerdi. 5 ay boyunca sanalda konuştuk (Netflix Party'den Bojack izledik, bir uygulamadan aynı anda müzik dinleyip, konuştuk, Discord'dan Youtube'da aynı anda Japon Hamza izledik). Bu kıza ilk başta sorduğumda nerden çıksa iyi? 2-3 mahalle ötemden (galiba bütün şansımı burada kullandım). En sonunda buluştukta bana kendi elleriyle kek yapmıştı, içeceğine kadar getirmişti hatta eli yanmıştı benim yüzümden
. Benim bildiğim kadarıyla gizlimiz saklımız yoktu. Özür dilemesinide tekrar yazmasını da bilen bir kızdı. Fakat yani biraz kıskançlığımdan dolayı başkalarına yazdığını düşündüm, kıllandım. Bana yazmazken postların altına yorum yapıyordu (birisinin cevap vermesi maksatıyla değil kendi görüşlerini yansıtıyordu). Tabi aynı hesapta bide en yakın arkadaşı vardı o girip, postların altına yorum yapıyor olabilirdi ama "kendi hesabıda vardı neden oradan yapmıyordu?" sorusu geldi aklıma. Birkaç kez bu olayı mesaj üzerinden güzel bir dille, kızgınlığımı belirterek ifade ettiğimde, özür diledi. Ama en sonunda bu sefer ben ondan özür dileyince bu olay için bana dediği tek şey "sen değişmessin" oldu. İşte bundan sonra kendimi geliştirmeye vs. başladım. Hesabımıda kapatmıştım o süre zarfında ama kullanıcı adını biliyordum. Neyse yeni hesabı 1 yıl önce tekrardan açınca dayanamadım bir süre sonra istek atınca ben, o geri dönüş sağladı (sevinçten dört köşe oldum). Ardından birkaç hafta sonra Story'den sırf onun cevap vermesi için bir anket açtım oda ankete cevap verdi. Yani bir şıkkı işaretledi. Bende "Cevapla" kısmından yazdım. Neyse bu kız bana baya bir soğuk yaptı.Yani eskisi gibi değildi .O gün bugündür bende o hala eklidir, bende onda ekliyimdir ama yazamam (yine soğuk yapacağını vs. düşündüğümden).Belki yüzyüze gelirsek konuşurum diyorum ama o zamandır hiç karşı karşıya gelemedik
.Ne yapmalıyım peki?