Arkadaşlar selam. 3 adet domainimin hepsini
@yoncu; 'ye taşıyıp kurtardım. Bu konuda da şu bilgiyi vermek istiyorum; Ne azure ne de godaddy ile bir işim olmadı forumdaki bir çok işgüzarın da bilgiye muhtaç kişileri yanlış yönlendirdiğini düşünüyorum. Teknocloudun onayı olmadan hiç bir şey gerçekleşmiyormuş ben taşıma yaparken onu anladım.
Ben forumdaki arkadaşların çabalarının işgüzarlık olarak adlandırılmasına üzülürüm. Etkisi tartışılabilir ancak ben yine olumlu etkisi olduğunu düşünenlerdenim ki teknoclouds da daha en baştan azure ve godaddy e müşterilerinin de baskı yapmasının etkisi olduğunu iddia edip bu etkileşime yönlendirdiler. Ne azure ne godaddy markalarının adının olumsuz olarlarda anılmasını istemezler. Özellikle ns lerin düzelmesinde bu toplu hareketin büyük etkisi olmuştur kanatindeyim. Ns ler toplu düzeldi biliyoruzki teknoclouds epp kodlarını manual tek tek gönderirken bukadar domanin ns sini 1 günde güncelleyemez. Azure ve godaddy ile yapılan iletişimde domain sahipleri ve teknoclouds bu süreçde beraber hareket ederek ellerini güçlendirdi diye okuyorum ben. Tabi ki siz yada başkasının farklı düşünceleri olabilir. Tek ricam beraber hareket etme, yardımlaşma , bilgi paylaşımının olduğu oluşumlar için daha nezaketli davranmanızdır.