Merhabalar şehrimize elektrikli scooter kiralama sistemi gelmiş.Dün dedim baya eğlenceli birşey.Kendi paramla alsam bir scooter nasıl olur sizce aranızda kullanan varmı deneyimlerini anlatabilir mi ? Artıları-Eksileri nedir ?
Martı'nın dakikası 80 kuruş çok pahalı, birde şehir içi max. 30 km/h limiti getirdiler. Bence kendiniz alabilirsiniz, mantıklı.
Banada mantıklı geliyor şehir içinde binmek için değilde köyde piknikte binmek için baya kullanışlı
Tamiri şusu busu dertli diye biliyorum hocam, yerine yol bisikleti alın derim zaten normal bisiklete göre çok daha az yorularak sürüyorsunuz.
Aslında aklımdaki tek merak ettiğim şey yokuşları çıkabiliyo mu onu merak ediyorum ?
Ortalama 1-2 hafta önce aldım. Aldığımda arka teker silikon ön teker normal lastikti
1. Haftada ön teker de patladı 150₺ Teker 80₺ değişim ücreti verdim (servis değil bisikletçi yaptı yapan bulmak da bi ayrı dert )
Martıların hız sınırı 18 km/h diye biliyorum aldığım ürün mi 365
Kullanım bakımından güzel 10 derece eğimi çıkabiliyor tabii ki hızı yavaşlıyor
5 saatte şarj oluyor 1 saat kullanım sunuyor
Yani şehir içi daha mantıklı piknik alanlarında cam kırıkları olabiliyor silikon teker değilse şehir içi tavsiye ederim
Eğer başka sorusu olan varsa etiket atabilir