arsivmerkezi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar şehrimize elektrikli scooter kiralama sistemi gelmiş.Dün dedim baya eğlenceli birşey.Kendi paramla alsam bir scooter nasıl olur sizce aranızda kullanan varmı deneyimlerini anlatabilir mi ? Artıları-Eksileri nedir ?
resulzade adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Martı'nın dakikası 80 kuruş çok pahalı, birde şehir içi max. 30 km/h limiti getirdiler. Bence kendiniz alabilirsiniz, mantıklı.
emrecanyk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Banada mantıklı geliyor şehir içinde binmek için değilde köyde piknikte binmek için baya kullanışlı
GDerin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tamiri şusu busu dertli diye biliyorum hocam, yerine yol bisikleti alın derim zaten normal bisiklete göre çok daha az yorularak sürüyorsunuz.
arsivmerkezi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aslında aklımdaki tek merak ettiğim şey yokuşları çıkabiliyo mu onu merak ediyorum ?
Ortalama 1-2 hafta önce aldım. Aldığımda arka teker silikon ön teker normal lastikti
1. Haftada ön teker de patladı 150₺ Teker 80₺ değişim ücreti verdim (servis değil bisikletçi yaptı yapan bulmak da bi ayrı dert )
Martıların hız sınırı 18 km/h diye biliyorum aldığım ürün mi 365
Kullanım bakımından güzel 10 derece eğimi çıkabiliyor tabii ki hızı yavaşlıyor
5 saatte şarj oluyor 1 saat kullanım sunuyor
Yani şehir içi daha mantıklı piknik alanlarında cam kırıkları olabiliyor silikon teker değilse şehir içi tavsiye ederim
Eğer başka sorusu olan varsa etiket atabilir