Tecrübe ile maalesef olmuyor yıllarını alıyor. Ben en son tüm sektörü araştırdım. Yabancı kaynaklara baktım.
@ayhankaraman; hocam buldum en son fiyat konusunda bütçem olmadığını söyledim yardımcı oldu , kitap istedim hediye etti, ama en önemlisi şu bazen gerçekten o kadar soru sordum ki çekinerek hiç birinde de üslubunu bozmadan yardımcı oldu. Hep cevap verdi bazılarını araştırıp döneceğim dedi , ve döndü şimdi bilgi vermek istemeyen bir insan araştırıp dönermi ve hiç bir maddi beklentisi olmadan açıkçası tabiki herkes para için çalışıyor ama bu adamın derdi gerçekten. İnsanlara fayda sağlamak ben bir eğitim aldım 7/24 yazıp soruyorum hepsine cevap veriyor , yapamıyorum uzaktan bağlanıp yapıyor ve hiç bit şekilde para talep etmiyor. Dahası tecrübe dediğimiz olayı kendi yaşamış ve insanlara aktarıyor. Önünüze bir süre seo uzamanı gelecek para dökeceksiniz değmez en baştan sağlam temel alıp gitmek , tecrübe şu ben Ayhan hocam ile tanışmadan herkes birşeyler dedi , herkes para talep etti , para ile de sonuç alamıyorsun , başka biri tamamen yanlış diyor bu sefer herşeyi bozup baştan yapıyorsun , ama Ayhan karaman verdiği bilgiler tartışılmaz ha ben araştırıyorum. Artık kendisine soruyorum tüm kayanaklarada bakıyorum daha aksi bilgi veren Kaynağa rastlamadım. Yani günümüzde böyle bir insana denk geldiğimiz için çok şanslıyız hatta ben kendisine kefilim eğitim alıp faydasını görmezsen söz ben veriririm eğitim ücretini , 6-7 video izliyoruz çok değerli bilgiler ama asıl önemli olan adam 7/24 cevap veriyor her takıldığın soruyu cevaplıyor daha ne yapacakki kimseye kulak asmayın tanıyıp tanıyabileceğiniz en iyi seo uzamanı da , en iyi dostta en iyi arkadaşta Ayhan kahramandır.