songuku adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tahmini bütçenizi belirtirseniz ona göre önerilen sunulabilir. Bornova hem aradığınız yere çok yakın olması hem de öğrenci bölgesi olmasıyla size uygun olabilir. Fakat görece kiralar yüksek olabilir.
Aklımdan geçen fiyatlar 1300-1400 civarıydı. Ama artık o civarlara ev kalmamış gibi 1500-1600 zorlayabilirim sanırım.

Yeni mezun oldum birkaç iş başvursun da bulundum onlardan olumlu dönüş gelirse 1.800 civarına çıkabilirim.

MaiHes adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bornova size uygun da kiralar yüksek gelebilir, eşyalı ve uygun bir yer arıyorsanız buca öneririm
Buca çok uygun ama iş, ulaşım konusunda bana uymuyor. Tutacağım yerin Ege Üniversitesi hastanesine ulaşım yakın olması gerekiyor.

batikansenn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Göçmenlerin ya da kekoların olduğu tüm semtlerden uzak durmanı öneririm. Bir nebze olsun rahat edebileceğin yerler F.Altay Poligon Göztepe Hatay Üçyol'a kadar olan kısım. Üçyol'dan Bornova'ya kadar olan kısmı banliyö olarak görsen yeridir. Bornova'nın da temiz yerleri var onu sorup soruşturman lazım Çınarlı, Altındağ taraflarını tavsiye etmem İzmir benim gözümde artık yaşanacak bir şehir değil özellikle kız arkadaşın varsa hiç değil
Bende katılıyorum yaşanacak yer değil. Bayraklı tarafı nasıl hocam? O tarafta birkaç ev buldum ama karşıyaka tarafı kalıyor uymuyor. Ama bayraklı civarına da bakıyorum.