Eğitimi nereden aldığından daha ziyade, sektöre dair bilgin yoksa Temel SEO mantığını anlamak ve üzerine inşa edeceğin SEO stratejilerini geliştirmen için
@ayhankaraman; 'dan destek almanı tavsiye ederim. SEO'ya ilgi duymaya başladığım günden beri sabırla ve özveriyle her soruma yanıt aldım. Ayhan Karaman ile iletişime geçmek istediğim her seferinde mutlaka telefonun diğer ucunda kendisi oldu. Müşterisi olsun veya olmasın Ayhan Karaman sizin yanınızda olmaya, SEO'ya gönül vermiş insanları daha da teşvik etmek için desteklemeye adeta yemin etmiş bir karakter. Kendisinden temel seo eğitimi aldıktan sonra yaptığım projeleri satıp ciddi kazançlar elde ettim. Hala da öğrendiğim şeyler üzerine kafa yoruyor ve yeni kazançların peşinde koşturuyorum. Hala ona ulaşmak istediğim gece veya gündüz fark etmeksizin yanıt veriyor. Bilgisini ve desteğini veriyor.
Üstelik kendisinden eğitim veya kitap satın almadım.
Özetle şunu anlatmak istiyorum; Kimden eğitim alırsan al, aldığın bilgileri destekleyici örnekleri sana sunabilecek, aklına yerleşecek SEO fikrini uygulamalı olarak sana anlatabilecek birinden eğitim almalısın. Bu sebeple sana Ayhan Karaman'dan eğitim almanı ayrıca kendine de iyi bir dost kazanmanı tavsiye ederim. Derdi sadece para olan insanlardan uzak durun. Topluma, sektöre, kendi insanına fayda sağlayan insanları destekleyin. Onlar sizi desteklemeye zaten gönülden razı olurlar.