yaziliman adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam dosya hesabı bölümü var orada 4800 tl küsür ücret var sanırım dosya masrafları falan adamın adı var. Adamın dilekçesinde aynen doğru şekilde anlatılmış ve adam dilekçesine "kamu davası açılmasını talep ederim" yazmış. Ve şuanda incelediğimde "Nitelikli dolandır-cılık" yazıyor. Ama ben dolandı-ıclık yapmadım ki bu bir hata mı yoksa yaptığım d-landırıcılık mı oluyor ? Yani kendi isteği ile verdi. Üstelik Nitelikli yazmışlar. WhatsApp mesajlarını da eklemiş. Şok içindeyim, savcı nasıl böyle bir şey talep eder elim ayağım titriyor valla. İlk kez çıkıcam hakim karşısına avukat falan zorunlu mu hiç bilmiyorum bu arada duruşma falan hiçbir şey yazmıyor acaba daha kesinleşmedi mi
bende sanırım 8 9 kere oldu 2 kez sulh 4 kez asliye 3 kez ağır hepsindede kendimi savundum hocam oraya korkmak için gitmeyin savunmak için gidin ilk bende korktum lakin hiç öyle korkulacak yer değil ben d0landırsam engeller kaçarım giderim diyin hatta yazılı bir metin verin okusunlar eğer engelleyip gitmediysen ve ödeyecem dediysen sorun çıkmayacak uzlaşmaya bağlanacak lakin kamu davasını kaybedersen mahkeme giderlerinide sen ödersin