Öncelikle referans olan tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim. Bundan daha kıymetli bir şey olamaz!

Sektöre, uzmanlara, eğitim verenlere, Türk danışmanlara güveneyen kişilerden uzak durun! Hep bir olumsuz geri bildirim hep bir ümitsizlik hep bir motivasyon düşeren konular ve mesajlar. Sanırım buna birisi dur demeyecek! Birisi bu kişilere cevap vermeyecek!!!!

Hiçbir zaman olumsuz mesajlara cevap vermeme konusunda karar almıştım ama artık karar değilştirdim! Sektöre katkı sağlamayan, paylaşım yapmayan, bildiklerini gizleyen, bilmediğini ifade etmeyen herkesten uzak durun. Dikkat edin bu tür kişiler hep olumsuz geri bildirimler yaparlar, beslendikleri tek şey kıskançlıktır!!!! Sektörü, hizmet verenleri, başarılı olanları kıskanırlar. Odak noktaları başarılı olan ve hakkında hep olumlu yorumlar olan kişilerdir. Acaba nasıl zarar veririz, nasıl açığını buluruz, nasıl olumsuz yorum yaptırırız ya da yaparızın peşindelerdir. İçinden şunu derler: İmkansız ya! Kandırıyor, aldatıyor, olamaz! Çünkü onlar o niyettelerdir! Kendileri gibi görürler, ona yorarlar. O tür kişilere tek diyeceğim şudur: Yazık! Ülkeye ve sektöre zarar verdikleri için yazık! Herkes çoğu şeyi görüyor ve biliyor!

Benden eğitim almanız şart değil. Ücretsiz destek alabilirsiniz. (Müsait olduğum sürece destek veririm.)

Ben yabancı kaynaklardan faydalanarak kendimi geliştirdim. Hatta belli bir dönem içeriklerimin büyük bir bölümü çeviriydi. Sonradan Google tarafından ödüllendirdim ve kendi yorumlarımı katmaya başladım ve şimdi kendi tecrübelerimi paylaşıyorum. Buna devam edeceğim.

Sektörü küçülten değil büyülten olun! Bu platformda, dışarıda bir çok SEO eğitmeni var, SEO Uzmanı var. Herkesten bir tecrübe kazanabilirsiniz! 40 konu anlatır 1 tanesi dikkatinizi çeker. O konu belki de sitenizin kaderini değiştirir.

Önce ücretli olarak eğitim almayın! Önce temel konuda kendinizi geliştirin. Bunun için zaten Google yeter! Sonra kendinizi deneyeceğiniz bir site kurun ve başlayın! Pişman olmazsınız!!!!

Eğitim olayına gelecek olursak: Ben birebir eğitim veriyorum. Bu eğitim sizin seviyenize göre şekilleniyor. Yani isterseniz, çalışırsanız, mücadele ederseniz, sorarsanız, sorgularsanız bu iş olur. Ben her zaman yanınızda olurum. Ömür boyu!!!!

Not: Kimse benim rakibim değil! Yemin ederim değil! Meslektaşım, abim, kardeşim.... Bu sektör öyle ya da böyle hacim kazanacak. Biz kazanacağız, hepimiz!!!!!!

Saygılarımla;

Ayhan KARAMAN