Egehan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam kaç yaşındasın sen, lise öğrencisi misin ?

Bu nasıl bir yazım dili ve hitap şekli, form üzerinde tartışmayı dahi beceremiyorsun.

Sen nasıl hizmet vereceksin çok merak ediyorum.

Bana bile iftira atmaya başladın. Zaten form yazılarımı gören görebiliyor.

Bunu bile düşünemiyorsun. Bırak Allah aşkına daha fazla zamanımı alma.

Zaten aklı olan senin bu yazdığını gördüğünde bile ne kadar bir zekaya sahip olduğunu anlar.

O değil de benim yine de aklıma bir şey takıldı, ne oldu şimdi senin oyununu yemediğim için mi canın yandı. Ondan mı bu kadar üzüldün.

Oturduğun yerde kendini yemeye devam et her zaman buradayım. Senin ne zaman birilerine oyun oynamaya çalıştığını görsem her yerde
bunu yüzüne vurmaya devam edeceğim.

Bir de aklı sıra belli etmeyecek diye sonradan kıvırıyor o firma şöyle böyle diye. Senin derdin belli neyi kıvırıyorsun.

Kimden 3 lira kapsam kimden 5 lira kapsam peşindesin. Bunu da farklı insanların günahına girerek yapma peşindesin.

Sen ve senin gibilere göz yummamızdan dolayı böyle böyle çoğaldınız. Tek de olsam fark etmez. Bin tane yalancı, insanları kandırmak isteyen
art niyetli beşeri varlık ile birlikte olacağıma tek başıma olurum daha iyi.

Şimdi o hiç bir işe yaramayan, göstermelik, milleti kandırmak için açtığın sayfanın başına geç ben bunu ne yapayım diye düşünmeye devam et.
Allah aşkına biri arkadaşın attığı mesajlar kısmına göz atabilir mi? Bir kişi hocam arkadaşın bi alakası yok derse özür dileyeceğim arkadaştan. Tüm mesajlar Shopgez le ilgili değil de ben mi okumayı bilmiyorum?