Sadece çok yemek yetersiz. Ben 16 yaşımdan 29 yaşıma kadar 60 kilo idim. Ne 58'i gördüm ne de 62 kiloyu. Onun arasında gidip geldim. Bir oturuşta 1 büyük 1 de orta boy kalın kenarlı pizzayı rahatlıkla yerim. Arkadaşla burgere gideriz 6 kişilik menü söyleriz ama doymam sadece içecekler şişirir. Neyse, bu kadar yememe rağmen kilo alamıyordum. Ben de araştırırdım sürekli kilo nasıl alınır diye. Takviye gıdalar falan filan gördüm ama hepsi fasa fiso. Şu an 31 yaşında falanım. 70 lerde seyrediyor kilom. Yapman gerekenleri söyleyeyim.

Düzenli beslenme. Yani ne zaman yemek yediğin çok önemli.
Dengeli beslenme. Yani neyi ve ne kadar yediğin çok önemli. İnternette gezinen 165546698 adet beslenme programları sana göre değil. Profesyonel destek şart.

Sadece bu ikisini yaparsan kilo alırsın. Ama sadece nur topu gibi bir göbeğin olur. Vücudun biçimsiz olur. (bkz. kolları incecik ve göbeği olan ben)

Sabır. Ya kilo alamıyorum deyip vazgeçmemek gerekiyor.
Düzenli spor. Sadece belli bir şeyi yaparsan yine bir cacık olmaz. Mesela koşu. Burada da profesyonel destek şart. Kafana göre hareket etme. Çünkü sen bu işten anlamıyorsun ki kilo alamıyorsun.

4 şeyi yaparsan hem kilon hem de fit bir vücudun olur.