yaziliman adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam bakın uğraşmıyım multi diye şikayet etmiyim diyorum beni zorlama. Nereye uçmuşlar ideasoft ve ticimax ta çok büyük firmalar kendi firmanı büyütmek için idea ticimax zip gibi firmaları kötüelemen çok yanlış. Nereye uçtular acaba ben hala görüyorum satın alanları. Hostingini kullanıyorum ve daha bugün destek talebi açtım. firmanın sahibisin ama abartma. Ticimax ideasoft falan ne kadar yatırım yapıyor sizin gibi afedersiniz ticaret ahlakı yerlerde olan kişiler batırıyor. Tekrar böyle bir durumla karşılaşırsam multi olduğunu bildiricem.

Hocam istediğin yere şikayet et ben Shopgez'den hizmet aldığımı ve çoklu üyeliğim olmadığını ispatlarım.

Yetkililer isterse Shopgez'den hizmet alan biri olduğumu ve müşterileri olduğumu da ispat ederim.

Asıl insanların emeği ile oynayan ve kandıran sensin.

Sen insanları tehdit edeceğine önce gerçek bir hizmet ver ve reklamını adam gibi insanları kandırmadan yap.

Bildiğin kendi reklamını başkasının hizmetiymiş gibi yapıyorsun, hizmetin gerçek bile değil.

Benim alnım ak hocam benim, işim, kimliğim, hizmet belgelerim hepsi var.

Ben Adamlar sayesinde dandik 2 3 tane xml firmasına yalakalık yapmaktan kurtulmuşum.
Artık para kaptıran zavallı gözüyle bakılan adam olmaktan kurtulmuşum.
Senin 1 tehditin ile mi doğru söylemekten korkacağım.

Ben senin gibi kaç tane firmaya para kaptırmışım. Artık size göz yumar mıyım.

Benim konum sadece Shopgez mi zannettin sizin gibi olmayan hizmeti başkasının hizmeti gibi satmaya çalışanlara elimden ne geliyorsa izin vermeyeceğim.

Mesaj üzerinden de gönderdiğin tehdidine son ver ben sizin adamlara göz yummam. 1- 2 tane tehdit ile doğruları söylemekten korksaydık.

Ne ticaretimizi yapabilirdik ne malımıza sahip çıkabilirdik. Oraya buraya saldıracağına git işinle uğraş gerçekten hizmet ver insanlara. Gerçek hizmet veren insanların hakkına girme.