Hocam zioticaret diye bir şey yok bu senin zip ticarete baktım asıl bahsettiğin.
Bunlar piyasadan kaybolmuşlar. Uçmuşlar bunlar ortada yoklar Ben güvendiğim çalıştığım bildiğim yerde devam ederim.
Yıllardır ben Shopgez den hizmet alıyorum. Beni ikna edemediniz. Ben güveniyorum memnunum.
Zio zip ziko miko hikaye Shopgez öncesi Ticimax dan da hizmet aldık Ticimax rezalet. Ticimax şikayet kaynıyor.
İdeasoft ta benzer şikayet kaynıyor. Bunu da kullandık 12.000 TL İdeasoft ta batırdık. 8000 TL ye yakında Ticimax bizi yedi.
Hocam bakın uğraşmıyım multi diye şikayet etmiyim diyorum beni zorlama. Nereye uçmuşlar ideasoft ve ticimax ta çok büyük firmalar kendi firmanı büyütmek için idea ticimax zip gibi firmaları kötüelemen çok yanlış. Nereye uçtular acaba

ben hala görüyorum satın alanları. Hostingini kullanıyorum ve daha bugün destek talebi açtım. firmanın sahibisin ama abartma. Ticimax ideasoft falan ne kadar yatırım yapıyor sizin gibi afedersiniz ticaret ahlakı yerlerde olan kişiler batırıyor. Tekrar böyle bir durumla karşılaşırsam multi olduğunu bildiricem.