En gıcık olduğum şeyi yaparak baştan kaybettiler. Sitede ücretsiz diyor, aradım. Kadınla yaklaşık 1.5 saat konuştuk. Ara ara soruyorum hiçbir ücret yok dimi. Evet yazılım tamamen ücretsiz. Yok özellik şöyle böyle anlattı anlattı en son bilmem kaç bin lira sadece destek ücreti var yıllık zorunlu efendim diyor. Sadece ismi değiştirmişler. E ben bu fiyata zaten sizden çok daha gelişmiş bi yazılımı alıyorum. Sonra zioticaret te karar kıldım. Yıllık şuan 600 civarı bişey sanırım aklınıza gelecek her türlü entegrasyon var çok iyi öneririm forumda varlar
@zipnet;
www.zipticaret.net
Hocam zioticaret diye bir şey yok bu senin zip ticarete baktım asıl bahsettiğin.
Bunlar piyasadan kaybolmuşlar. Uçmuşlar bunlar ortada yoklar Ben güvendiğim çalıştığım bildiğim yerde devam ederim.
Yıllardır ben Shopgez den hizmet alıyorum. Beni ikna edemediniz. Ben güveniyorum memnunum.
Zio zip ziko miko hikaye Shopgez öncesi Ticimax dan da hizmet aldık Ticimax rezalet. Ticimax şikayet kaynıyor.
İdeasoft ta benzer şikayet kaynıyor. Bunu da kullandık 12.000 TL İdeasoft ta batırdık. 8000 TL ye yakında Ticimax bizi yedi.