cleiner adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Fiyatında olan her şey satılıyor. Yok satılmıyor yok şu yok bu diyenler hikaye yapıyor.

300 like ve 600 isterseniz satılmaz.

En basit geçen gün burdur'da bir ev sordum 850 bin lira kaç paraya kiraya gittiğini sordum 1800tl.

1800 liraya kiraya giden bir ev maksimum taş çatlasa ortadan ikiye bölünse. 500 eder.
dertliA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Millet aç gözlü olmuş mutahot sıfır daireye 550diyor 8sene önce yapılmış yandaki adam 950 ben de 300verdim zoruna gitti tabi. 😁

Bir evin değeri 15senelik kira getirisidir fazlasını vermeyin .aptallık etmeyin

bir de bu uyanık aç gözlü emlakcilar sadece bir aracı olduklarını unutmasın evi bana ovmene gerek yok sen ev kaç para kaç yıllık onu söyle fiyatı dusur ki alışveriş olsun sana giren çıkan ne ki piyasayisisiriyorsun değil mi
FFaruXX adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
piyasa rayicini sahibinden belirliyorsa satamazsınız. klavye elinde olan 60 metrekare eve 1 milyon fiyat yazıyor. neye göre arttı fiyatlar ? artması için bölgeye katma değer katan bir şeyler gerekiyor. satılmayan evin arabanın fiyatını arttırıyorlar, satılmıyorsa fiyat kırılır artmaz. kolay yoldan para kazanma arzusu son bulmadıkça bu devran böyle sürer gider. kimse kimseyi kandırmasın.
NaksYazilim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
tonu 2000 lira olan demir 8 binleri görmüş sadece şubatta bile 4500 liraydı tonu
şimdi inşaata harcanan para bu kadar artmışken kimse eskisi gibi 200 bine evini satmak istemiyor. Adam evini sattığında yerine ev alabilecek mi? aynı evin 3 yıl önceki altın paritesinde değerine bakın şu anki fiyatlar ucuz bile..
paranın değeri kalmadı, eskiden 500 bine bina satıyorlardı daha 6 sene olmadı yanımızdaki 5 katlı bina bu fiyata gitti, şimdi adam gibi daire bile zor alıyorsun
Cevaplarınız için teşekkür ederim. Yalnız bazı konularda çok bilinmeden konuşulmuş. Gene olarak 100 bin tl lik eve 300 bin tl isteyen ev sahipleri var ancak şuanki durum bundan çok farklı. Zaten daire başı 450 bin TL ye mâl ettiği evi adam neden 450'ye satsın, hobi olarak yapmıyor sonuçta bu işi. Demirin, çimentonun tonu geçen senenin neredeyse 2 katına çıktı. Ben de bir ev sahibi olarak sizin dediklerinizin tam tersini söyleyebilirim, adam 1M luk evi 200 bin tl ye almaya çalışıyor bazı insanlar. İki tarafta da abartanlar var. Ama kesinlikle değerinde satılırsa satılır önermesine katılmıyorum.

İstanbul'un göbeğindeki evi 3+1 200-300bin tl ye satacak halimiz yok, siz satar mısınız? Siz benim demek istediğimden çok farklı bir alana vurgu yapmışsınız, ama dediklerinize "fiyatı şişirenler" kısmı için katılıyorum